KARAMAN / MERKEZ - Osmangazi Özel Eğitim Anaokulu

Osmangazi Özel Eğitim Anaokulu

TABDUK EMRE MAH. 1577. SK. NO 19 MERKEZ / KARAMAN
Vizyon
Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vererek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüvenli devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirerek, özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin toplumda daha çok kabul görmelerini , özel eğitim ihtiyacı olan bireylerle ilgili önyargıları ortadan kaldırarak sosyal yaşamda daha çok yer almalarını sağlamaktır.
Misyon
Özel Eğitime ihtiyaç duyan okul öncesi öğrencilerinin eğitim programını, çevre faktörlerini dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Kendi bireysel gelişimlerine uygun olarak, olumlu davranışlar geliştirebilen, kendi öz bakım becerilerini gerçekleştirebilen, sosyal hayata dahil olabilen, yaşantı zenginliği sunularak farkındalığı artan bireyler yetiştirmektir.
Başlangıç 09:00 Bitiş 14:00
Ulaşım
Okulumuza ulaşım sorunu yoktur. Otobüs ve dolmuş güzergahları üzerinde bulunmaktadır. Rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.
Öğrencilerimiz okula servisle gelip gitmektedirler.
İl Merkezi
İl merkezinde bulunan okulumuz üniversite hastane gibi kurumlara yakındır.